В Україну йдуть атмосферні фронти: якою буде погода на Рівненщині

В області буде сиро, але тепло

Завтра, 9 лютого, в Україну прийдуть атмосферні фронти, які принесуть мокрий сніг з дощем у західні, східні області України та центральну частину країни. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Також вона розповіла, що у середу буде вітряно, місцями ймовірні штормові пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря –  у межах нуля.

На Рівненщині вночі буде до -2, а вдень потепліє до +6  градусів, повідомляє Рівненський гідрометцентр. На дорогах буде слизько. До того ж вранці та вночі слабкий туман, мокрий сніг з дощем погіршуватимуть видимість.  

– До кінця тижня ніякого суттєвого похолодання в Україні не буде, навіть навпаки – трохи потепліє, суттєві опади – навряд. Хіба що вітер очікується поривчастим, некомфортним, – зауважила синоптик Діденко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень