В Україні забракло дівчат з ідеальною репутацією. Організатори не можуть знайти учасниць «Міс Україна»

Необхідно усього 25 конкурсанток віком від 17 до 26 років

ФОТО видання Фокус

Організатори конкурсу «Міс Україна» зіткнулися зі складнощами: не можуть знайти 25 конкурсанток з ідеальною репутацією. Через те, що партнери конкурсу вимагають жорстких умов відбору. Дівчата мають бути без імплантів, наколотих губ, нарощеного волосся і без татуювань, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

ФОТО видання Фокус

Кастинг на головний конкурс краси «Міс Україна» нині відбувається в Харкові.

Охочих десятки: дівчата незаміжні, віком від 17 до 26 років, зріст від 168 см. Кастинг проводять директорка конкурсу і колишні міс.

Відбір, кажуть суворий, бо, окрім краси, має бути високий інтелектуальний рівень. Не має бути жодного татуювання, підколотих губ та імплантатів, бо після конкурсу дівчат треба виводити в люди. 

ФОТО видання Фокус

Окрім кастингів у регіонах, дівчата можуть заповнити анкету на сайті «Міс Україна». Можливо, їх покличуть на співбесіду. Утім, нарікають, часто отримують реальність далеку від очікування, бо дівчата «дуже полюбляють фотошопи». 

ФОТО видання Фокус

Одна з основних проблем, яка псує репутацію конкурсу, каже директорка, - це надання дівчатами ескорт-послуг. Це, категорично заборонене. Щоби встановити це, перевіряють соцмережі й ставлять чимало запитань.

 - Ми запитуємо про якісь інтелектуальні й моральні цінності. Якщо вона запитує про вартість участі про те, які перспективи фінансові дасть їй перемога у конкурсі, то це зовсім інше", - наголосила Вероніка Шипцова, директорка конкурсу.

ФОТО видання Фокус

ФОТО видання Фокус

Багато дівчат, йдучи на кастинги не розуміють, що після них буде купа роботи: відвідування культурних заходів, благодійність і спортивний табір - підготування до самого конкурсу. Це також відсіює багато претенденток.

Якщо на Міс світу потрапить дівчина із заплямованою репутацією, це дискредитує всю країну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень