В Україні створили перший державний подкаст (ВІДЕО)

Дія підкорює YouTube

Міністерство цифрової трансформації запустило перший державний подкаст — Цифра. Проєкт запустили, щоб нести освітню функцію, пояснити, як користуватися тими чи іншими сервісами, чому одні документи в Дії є, а інших – немає.

— Ми постійно пояснюємо, що і як працює у застосунку. «Дія» рідко надає послуги самостійно. Якщо ми говоримо про документи, то вони відображаються з певних реєстрів.

 

Наприклад, ми вже майже 3 роки пояснюємо, чому в «Дії» немає паспортів-книжечок. І таких запитів є багато.

 

Цей подкаст допоможе зрозуміти такі нюанси, - пояснив ведучий подкасту, керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік.

У першому випуску Мстислав Банік, Анна Алєксєєнко (керівниця відділу SMM «Дії»), та Андрій Лузан (засновник YouTube-каналу «Леви на джипі») обговорили, як «Дія» стала частиною поп-культури, як українці просувають Дію в Україні та за її межами, а також згадали меми про «Дію» у 2022 році.

Також у цьому випуску пояснюють, чому паспорт-книжечку треба замінити на ID-картку.

Подкаст доступний на всіх основних стримінгових платформах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень