В Україні стартувало масштабне опитування про якість медичних послуг. Висловитися може кожен

Серед іншого – з’ясовують, якими мають бути лікарні та медичне обслуговування в країні

Міністерство охорони здоров’я запустило опитування про якість медичного обслуговування в Україні.

Українців запрошують відповісти на питання, пов’язані з послугами лікарень, зокрема у регіонах. Для участі в опитувані достатньо вказати своє місто та номер телефону.

Запитуватимуть, коли в останній раз люди зверталися за допомогою медиків, чи користуються безплатними послугами, чи мають сімейного лікаря тощо.

Серед питань, на які МОЗ хоче отримати відповідь, це – на якій відстані від пацієнта має бути лікарня, і чи хоче людина добиратися до медзакладу довше, однак отримати фахове лікування і діагностику за допомогою сучасного обладнання.

Українців також просять повідомити про те, куди вони звертаються у випадках високої температури, розладу шлунку або серцевого нападу: до лікаря чи питають порад у родичів, друзів та фармацевтів в аптеці.

Також запитують про те, якими мають бути лікарні та медичне обслуговування.

Запитуємо у вас, аналізуємо і разом будуємо нову медичну Україну! Будь ласка, приділіть їй декілька хвилин. Від ваших відповідей залежить те, якою буде система охорони здоровʼя України у майбутньому, – кажуть у МОЗ.

Опитування пацієнтів відомство запустило спільно з проєктом USAID Ukraine - USAID Україна «Підтримка реформи охорони здоров‘я».

Джерело: Українська правда. Життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень