В Україні продають 25 копійок за божевільну суму: як виглядає ця монета (ФОТО)

Загляньте у свій гаманець

В Україні монету номіналом 25 копійок 1992 року випуску продають на аукціоні за 8000 грн. Монета має рідкісний штамп 5.1Даг, чим і обумовлена її висока вартість.

Продавець монети повідомив, що виготовлено її з латуні. По фото дефектів на монеті немає, реставрації вона не підлягала.

Монети зі штампом 5.1Даг є одними з найдорожчих серед колекціонерів, так само як і монети зі штампами ЗГАм, 4БАм, 5.1 ААв, 5.2 БВк та 53ДВг.

Ця монета має гладкий гурт. На її реверсі зображено номінал «25 копійок», по обідку монети — вінок із гронами ягід.

На реверсі монети середній зуб тризубця округлий та товстий. Хвостик літери «Ї» стосується літери «Н». Внизу традиційно вказано рік випуску «1992».

Продавець цієї 25-копійчаної монети знаходиться в Харківській області та готовий відправити монету Новою поштою в будь-який куточок України.

Нещодавно на цьому ж аукціоні монету номіналом 25 копійок 1992 року випуску з поодиноким браком продали за 7000 грн. Монета була пробною і не перебувала у вжитку. Її карбували в матрицях без рифлення, тому вийшов гладкий гурт без насічок, що тоді порахували браком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень