В Україні послабили карантин

Кабінет міністрів спростив також умови в'їзду в Україну

Відповідну постанову уряд затвердив 2 червня. Тепер українці та іноземці можуть перетнути кордон ще й на підставі негативного експрес-тесту на антиген, зробленого не більш як за 72 години до в'їзду, або документу, який підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19.

Як і раніше, вони можуть надати негативний ПЛР-тест, зроблений не більш як за 72 години до перетину кордону, - повідомляє ВВС-Україна.

Також уряд дозволив проведення масових заходів на відкритому повітрі з умовним розподілом 4 кв. м на кожного учасника, а також в закритих приміщеннях, якщо вони будуть заповнені не більш як на дві третини.

Усі ці обмеження можна не застосовувати, якщо всі учасники та організатори матимуть негативний ПЛР-тест або експрес-тест на антиген, проведені не більш як за 72 години до заходу, або документ, що підтверджує повний курс вакцинації.

Кінотеатрам можна буде працювати з заповненням на дві третини, а не на 50%, як раніше. Дискотеки та інші нічні заклади зможуть знову працювати, в тому числі з проведенням святкових закладів та банкетів.

Зможуть працювати також ресторани та інші заклади громадського харчування у нічний час.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень