В Україні почали продавати новорічні ялинки: ціни по містах

Ціни на ялинки цьогоріч доволі «кусючі»

За скільки можна буде купити живу новорічну красуню?

У Полтаві мінімальні ціни на ялинки стартують від 100 гривень. За ялинку заввишки від метра до двох просять у середньому 120 гривень. Вища лісова красуня, від 2 до 3 метрів, продається в середньому за 150.

Пучок із гілочок ялинки продають за 25 гривень

У Харкові градація цін на ялинки також залежить від їхньої висоти. Передбачуваний «зріст» новорічних дерев - від метра до чотирьох. І ціни відповідно розташувалися в діапазоні від 108 до 636 гривень.

Найвищі ціни на ялинки, як і можна було припускати, очікуються в Києві. У столиці ялинкові ринки відкриються з 15 грудня.

Попередньо, ціни на ялинки та сосни заввишки до 1 метра будуть коливатися від 150 до 200 гривень. Далі – вище. Півтораметрова красуня коштуватиме 300 гривень. За дерева заввишки від 1,5 до 2 метрів доведеться викласти 400 гривень.

Ще дорожче коштуватимуть cмереки. За деревце не вище одного метра потрібно буде віддати від 300 до 400 гривень, а ялина заввишки до півтора метра буде вже за 400-500 гривень.

Джерело: biz.today.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень