В Україні перестануть виготовляти популярний продукт: що буде з «мівінкою»?

Компанія, що виробляє вермішель швидкого приготування, змінює власника

Компанія, яка виготовляє популярні в Україні вермішелі швидкого приготування, оголосила, що виходить з холдингу та припиняє виробництво «Rollton».

Товариство з обмеженою відповідальністю «Маревен Фуд Європа» виробляє вермішель швидкого приготування таких торгових марок, як Rollton, BIGBON та ін. 

Вони працювали з початку повномасштабної війни. 

Наслідки воєнних дій на території України у перші дні призвели до суттєвих порушень у ланцюжку поставок сировини, дефіциту робочого персоналу і пального, а також росту рівня дебіторської та кредиторської заборгованості компанії. Попри скрутне становище компанії, в'єтнамські інвестори (Jelmond Ltd) прийняли рішення інвестувати в Україну, придбавши 100% частки статутного капіталу у в’єтнамо-японського холдингу «Маревен Фуд Холдингз Лімітед».

У компанії зазначають, що процес реінтеграції буде довготривалим.

Та після нього, можливо, продукти повернуться на полиці, але вже під іншими назвами і в інших упаковках.

«Маревен Фуд Європа» і до виходу з холдингу, і після, не має і не буде мати кінцевих власників- громадян росії чи інших підсанкційних осіб. Також з початку війни вони не здійснювали платежів на користь росії чи резидентів росії або ж білорусі.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень