В Україні можуть ще раз зменшити призовний вік: відомо, за яких умов

Про це розповів народний депутат

В Україні можуть знову знизити призовний вік, якщо продовжуватиметься війна високої інтенсивності, і ситуація буде складатися не на користь Сил оборони.

Про це народний депутат України із фракції «Голос» Роман Лозинський розповів в інтерв'ю LIGA.net.

- Якщо ми говоримо про ті умови в яких зараз наша країна продовжує боротьбу, якщо ми говоримо про те що ми досі продовжуємо боротьбу за власне існування і за те, щоб Росія не знищила нашу країну державність і людей - нам потрібне рішення про зменшення віку для участі в бойових діях для оборони країни, для військової служби.

 

А те, що зараз знизили вік з 27 до 25 років, на превеликий жаль, ми маємо дивитися реально, і за умови того що залишатиметься така лінія фронту, за умови того що триватиме повномасштабна війна, не виключено, що це не остання зміна щодо призовного віку для мобілізації, - сказав Лозінський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень