В Україні анонсували масові навчання для населення (ФОТО)

Що про них відомо

Навчання для населення на випадок надзвичайної ситуації планують провести в Україні.

Вони пройдуть у різних регіонах країни. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Він також зазначив, що в Україні перевірять роботу систем цивільної безпеки у населених пунктах. 

До навчань будуть залучені кращі фахівці та інструктори ДСНС, НПУ, НГУ та ДПСУ. Акцент буде зроблено на питанні безпеки поводження з вибухонебезпечними предметами. Всі інструктори проходили потужні навчання за кордоном, у Британії, США, Канаді, Польщі та ін. країна, – розповів Денис Монастирський.

Тимчасовий виконувач обов’язків керівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук повідомив, що рятувальники вже розпочали підготовку до цих навчань. 

За його словами, була онлайн-зустріч Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час зустрічі обговорили питання оповіщення, порядок використання захисних споруд та евакуацію.

Джерело: Департамент комунікації МВС України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень