В травні поїдемо на шашлики. Астролог з Одеси спрогнозував, коли Україна «зафіксує» перемогу (ВІДЕО)

Він порадив усім, хто виїхав з країни, далеко не тікати

Вже до кінця квітня Україна отримає перемогу у війні над російськими окупантами. Впевнений у цьому астролог з Одеси Сергій Кобзар. Про це він розповів в інтерв’ю програми «Зоряний шлях».

НА його переконання, про перемогу України стало зрозуміло в березні, однак на цій позиції необхідно «зафіксуватися».

Ми вже виграли, просто потрібно це зафіксувати. У розкладі випадає так, що буде кілька угод. Перша — дуже скоро, у квітні-травні. Друга — ближче до середини або кінця літа. Але вийдемо з гарячої фази ми найближчого місяця, — сказав екстрасенс, зробивши розклад на картах Таро.

За словами Сергія Кобзаря, ті хто виїхав з країни, хай краще далеко не тікають, адже уже в травні ми повинні їхати на шашлики. Вдома. 

Загалом після перемоги українців чекає чимало успіхів. І хоча на думку астролога Крим залишиться нейтральною територією, Донецьку та Луганську області Збройні сили України відіб'ють доволі швидко. 

Після цієї війни буде період відновлення — причому коштом сторони, що програла. Вони дадуть гроші, а відбудовуватимемо півтора-два роки, максимум — три, — говорить Кобзар.

Він також передрік Україні період стрімкого розвитку.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень