Сотні зрадників затримали на Рівненщині: деталі

Їх кілька десятків

Понад 30 підозрюваних у державній зраді затримали на Рівненщині з початку року.

Як повідомила речниця обласного управління СБУ Анна Свінціцька-Савчук, загалом з січня працівники служби безпеки затримали майже 200 осіб, серед них 30 – за підозрою у колабораціонізмі та 15 – за розповсюдження комуністичної символіки.  

Одним із резонансних випадків стало затримання громадянина республіки Білорусь у січні цього року. Чоловік приїхав в Україну для коригування ударів по енергетичній інфраструктурі за завданням російської воєнної розвідки. До слова, цьогоріч ще троє осіб отримали підозру за передачу ворогу даних про ЗСУ, – розповіла Анна Свінціцька-Савчук.

Крім того, представниця СБУ застерігає від шахрайських схем, коли невідомі особи можуть пропонувати «допомогу» у нібито визволенні родичів з полону.

Якщо ви зіштовхнулися із такими випадками шахрайства, звертайтеся до Об'єднаного центру з координації пошуку та звільнення незаконно позбавлених волі осіб внаслідок агресії проти України, який працює при СБУ, – наголосила Анна Свінціцька-Савчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень