В річницю вбивства Джанні Версаче в його маєтку виявили трупи

Прибиральниця знайшла тіла двох чоловіків

Легендарний дизайнер Джанні Версаче застрелений 15 липня 1997 липня на порозі власного будинку Casa Casuarina в Маямі-Біч.

Напередодні річниці вбивства в маєтку, де нині розташовується фешенебельний бутик-готель, виявили два трупи. Про це повідомляє CBS News.

Маєток Casa Casuarina зведений у 1930 році. Нині тут бутик-готель.

Прибиральниця готелю повідомила поліцейським, що виявила в номері тіла двох чоловіків. Їхні особи й причини смерті встановлюються. За попередніми даними, вони вкоротили собі віку.

Трагедія сталася за день до 24-ї річниці смерті Джанні Версаче. Зв'язку між цими двома подіями не виявлено.

Нагадаємо, 15 липня 1997 року Версаче повертався додому з ранкової прогулянки по Оушен-драйв, коли в нього вистрілив серійний вбивця Ендрю К'юненен. Через вісім днів К'юненен наклав на себе руки.

Маєток Casa Casuarina зведений у 1930 році. Версаче купив його в 1992 році. У 2013 році будинок придбала компанія VM South Beach LLC за $ 41,5 млн і відкрила там фешенебельний бутик-готель.

У 2013 році віллу придбала компанія VM South Beach LLC за $ 41,5 млн

На віллі Версаче проходили зйомки 2-го сезону серіалу «Американська історія злочинів», який був присвячений вбивству Джанні. Роль дизайнера дісталася Едгару Раміресу.

Едгар Рамірес в ролі Джанні Версаче

Його сестру Донателлу зіграла Пенелопа Крус.

Пенелопа Крус в ролі Донателли Версаче

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень