В пам'ять про дівчат-Базилевичів, які загинули внаслідок ракетного удару у Львові, започаткували стипендіальний фонд

Фонд створили спільно з батьком Ярославом Базилевичем

Український католицький університет започаткував стипендіальний фонд імені Євгенії, Ярини, Дарії та Емілії Базилевич, які загинули внаслідок російської атаки по Львову. Про це повідомили у пресслужбі УКУ.

Цей фонд створили спільно з батьком Ярославом Базилевичем та Національною скаутською організацією України Пласт. Учасницями якої були сестри Базилевич та їхня мама.

Ціллю є зібрати 100 тисяч доларів на створення сталого стипендіального фонду. Фонд дозволить щороку генерувати стипендію у пам’ять про Євгенію, Ярину, Дарію та Емілію Базилевич.

 

Так університет зможе покривати витрати на навчання для талановитих студентів, які через складні життєві обставини не мають змоги оплатити свою освіту, — повідомили в УКУ.

Більше про фонд

Створення таких фондів поширене у багатьох університетах Північної Америки та Європи. Від початку повномасштабної війни УКУ заснував 10 стипендійних фондів на честь військовослужбовців — студентів та випускників університету, які загинули на війні.

Через створення стипендіального фонду, ми прагнемо передати майбутнім поколінням ті цінності та ідеали, які сповідували Євгенія, Ярина, Дарія та Емілія Базилевич.

 

Сталий стипендіальний фонд — це також виховний момент для майбутніх поколінь, щоб жертви війни не були забуті, — говорить проректорка з розвитку та комунікацій Наталія Климовська.

Ви можете долучитися до збору коштів

Ознайомиися з реквізитами та способами оплати ви можете за посиланням. Надсилати кошти на стипендіальний фонд можна як одноразово, так і щомісячно.

Джерело: Шо Там

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень