В ОДА розповіли, чи готова Рівненщина до опалювального сезону

Як укладати договори на опалення бюджетним установам

Область готова до опалювального сезону на 100%. Про це під час брифінгу повідомив директор Департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективності Володимир Пшеюк.

Наразі 21 територіальна громада з 64-х  вже розпочала опалювальний сезон.

– Першими включилась Вараська міська територіальна громада, з 21 вересня. Вони мають постачання теплової енергії з атомної станції, - каже Володимир Пшеюк.

Там вартість гігакалорії становить близько 235 гривень. В той час, коли рівняни, які мешкають у квартирах з централізованим опаленням, платитимуть за тепло 2725 грн/Гкал.

Такі тарифи вчора, 12 жовтня, затвердили на засіданні виконкому:

Нагріємося! У Рівному встановили тариф на тепло (ЦИФРИ)

Опалення для бюджетних установ:

В понеділок, 12 жовтня, Кабінет Міністрів прийняв розпорядження, яким встановлено «Нафтогаз Трейдингу» укладати договори із бюджетними установами.

Ціна за 1000 кубічних метрів - 13 658 гривень. Такі договори укладатимуть не до кінця року, а на 15 місяців.

Це дасть можливість для бюджетних установ своєчасно розпочати цей і наступний опалювальний сезон, - каже Володимир Пшеюк

Сьогодні на сайті «Нафтогаз Трейдинг» оприлюднений алгоритм укладення договорів. Для Рівненської області визначена окрема електронна адреса.

Кожна бюджетна установа, заходячи на цю електронну адресу, від «Нафтогаз Трейдинг» отримує типовий договір, заповнює обсяги газу і відправляє для того, щоб вони ці цифри звірили.

Після цього бюджетні установи на своїх сайтах в розділі публічних закупівель повинні розмістити інформацію про свої наміри укласти угоди із «Нафтогаз Трейдинг». За десять днів бюджетна установа повинна підписати договір і таким чином отримати постачання газу.

В Україні більш як 7 000 бюджетних установ, Нафтогаз готовий до 15 жовтня укласти з ними необхідні контракти.

Комісії ТЕБ та НС проводяться в областях з організаційною метою для прискорення підписання договорів з постачання газу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень