В обласну дитячу лікарню Рівного викликали рятувальників. Пацієнту (ФОТО/ВІДЕО)

Операція тривала 5 хв (с)

В Рівному рятувальники оперативно допомогли лікарям обласної дитячої лікарні зрізати сталеве кільце з пальця підлітка. Про це повідомляє пресслужба обласного управління надзвичайних ситуацій. Інцидент стався напередодні ввечері. 

 - Рятувальникам надійшло повідомлення з травматологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарня з проханням про допомогу.

 

Лікарі просили зняти сталеве кільце з безіменного пальця правої руки у 14-річного підлітка. Медики самотужки впоратися не могли.

 

 

Рятувальники під наглядом медичного персоналу за допомогою акумуляторної болгарки, на малих обертах, дуже обережно зрізали сталеве кільце з набряклого пальця хлопця.

 

Уся рятувальна операція зайняла не більше п'яти хвилин. Палець вдалося врятувати, - йдеться у повідомленні рятувальників.

Свій дивний вчинок хлопець, до якого викликали рятувальників, не пояснив.

А як відбувалась рятувальна операція - можна бачити на відео:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень