В Альбукерке відкрили пам'ятник героям серіалу «Пуститися берега» (Breaking Bad)

«Це не вшанування торговців метамфетаміном у спустошеному наркоманією місті» (с)

В Альбукерке (штат Нью-Мексико, США), де розгортається сюжет серіалу «Пуститися берега», відкрили бронзовий пам'ятник його героям — Волтеру Вайту та Джессі Пінкману, пише Rolling Stone.

На відкриття скульптур своїх персонажів приїхали актори Браян Кренстон та Аарон Пол, а також шоураннер кримінальної драми Вінс Гілліган.

«Я бачу двох найкращих акторів, яких колись породила Америка. Я бачу їхніх героїв – двох неймовірних трагічних персонажів із повчальною історією», – сказав на церемонії Гілліган.

П'ять сезонів «Пуститися берега» транслювалися з 2008-го по 2013-й рік американським кабельним каналом AMC. За цей час телешоу здобуло 137 нагород. Зокрема, дві премії «Еммі» за найкращий драматичний серіал.

На відкритті був і мер Альбукерке Тім Келлер, який сказав, що...

Статуя — це не вшанування торговців метамфетаміном у спустошеному наркоманією місті, а символ кіно- та телеіндустрії Нью-Мексико, що розвивається.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень