Уже відомо, що буде з пенсіями в Україні у квітні

Деяким категоріям пенсіонерів навіть передбачили доплати

Відповідно до рішень уряду, у березні всі українські пенсіонери отримали свої пенсії вчасно (а деякі - навіть раніше стандартних термінів) та, попри все, з усіма обіцяними доплатами. Втім, не за горами другий весняний місяць і всіх знову цікавить питання про те, що буде з виплатами цього разу.

На жаль, на відміну від березня, індексацію цього місяця очікувати не варто — вона просто не передбачена чинним законодавством.

 

Водночас 1 квітня щорічно відбувається перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам, який торкнеться українців, які після призначення (перерахунку) пенсій продовжили роботу і вже напрацювали не менше 24-х місяців страхового стажу.

Такий перерахунок проводиться автоматично і базується на обліку стажу або стажу та заробітної плати після призначення (перерахунку) пенсії.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень