Уже от-от: завершується реконструкція приймального відділення Рівненської обллікарні

Його невдовзі офіційно введуть в експлуатацію

Фото РОДА

До кінця травня цього року має завершитися ремонт приймального відділення Рівненської обласної лікарні. У реконструкцію вкладено понад 34 мільйони гривень, за які добудовано приміщення відділення, збудовано рампу для заїзду автомобілів невідкладної допомоги, проведено внутрішні роботи. Усе проведено з урахуванням рекомендацій МОЗ щодо зонування для більш якісного надання допомоги пацієнтам. Про це повідомив під час брифінгу 24 травня заступник голови РОДА Ігор Тимошенко.

Площа приймального відділення збільшиться до 1000 квадратних метрів, у ньому буде палата для хворих на COVID з окремим входом.

Реконструкція відділення відбувається в межах проєкту "Велике будівництво», днями планують подати документи на введення його в експлуатацію.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень