Успіхи в кар'єрі – Скорпіонам, помилки – Козорогам: гороскоп на 3 липня

А Ракам потрібно вчасно зупинитися

ОВНИ

На роботі все буде добре, якщо ви не почнете брати на себе більше, ніж потрібно. Інакше це матиме сумні наслідки для вас, тому не ризикуйте даремно, якщо цінуєте свою репутацію.  

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви маєте великий запас сили та енергії, тому якщо у вас накопичилися важливі справи, то починайте їх реалізовувати. Також день сприятливий для знайомств.

БЛИЗНЯТА

Не з'ясовуйте стосунки з коханими та контролюйте себе, інакше нашкодите самі собі. 

РАКИ

Ви відчуватимете готовність до активних дій. Але не перестарайтеся – зумійте вчасно зупинитися.

ЛЕВИ

День підходить для спокійної та розміреної роботи. Але при цьому вас багато чого буде дратувати. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, оскільки в суперечках вам навряд чи вдасться здобути перемогу. 

ДІВИ

Посуньте дрібниці на другий план і займіться важливими питаннями. Зараз хороший час, щоб задуматися про перспективи та внести корективи у своє життя.  

ТЕРЕЗИ

Цього дня професійна діяльність буде вас обтяжувати. Можливо, ви чекаєте змін, а може, просто хочете відпочити. Не ухвалюйте поспішних рішень, бо вони будуть продиктовані емоціями.

СКОРПІОНИ

Можливі успіхи в кар'єрі, але добиватися їх вам доведеться дуже наполегливо. Ви зможете налагодити вигідні ділові контакти, а ось брати на себе чужі обов'язки не варто. 

СТРІЛЬЦІ

Ви будете реагувати на обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і можете наговорити зайвого. Намагайтеся обмежити свої контакти.

КОЗОРОГИ

Будьте обережні, бо можливі помилки та прорахунки на роботі. Не поспішайте з прийняттям рішень, особливо під тиском. Хтось із нових знайомих зіграє у вашому житті цього дня важливу роль.

ВОДОЛІЇ

Не бійтеся впроваджувати нововведення. Навіть ті ідеї, які здаються нереальними, незабаром знайдуть відгук.

РИБИ

Намагайтеся не завдавати болю тим, кого любите, і не ображайтеся через дрібниці самі. Зараз сприятливий час для укладення угод, підписання договорів і виконання обіцянок.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень