Урочиста хода, вальс та сюрпризи: як цього року пройде випускний у Рівному

Довгоочікуваному святу бути

26 червня у Рівному відбудеться довгоочікуваний випускний. Урочистості пройдуть у всіх закладах повної загальної середньої освіти. Парад випускників стартує о 18 годині традиційно у парку Шевченка.

– Звідти випускники урочистою ходою вирушать до центральної площі міста.

О 18.30 почнеться нагородження на майдані Незалежності. Про це повідомила заступниця начальника міського управління освіти Катерина Сичик.

– Цьогоріч у Рівному претендують на нагородження «золотою» і «срібною» медаллю 126 випускників: 97 - «золотою» і 29 - «срібною».

 

Порівнюючи  з минулим навчальним роком, то кількість претендентів збільшилась, - розповіла Катерина Сичик.

Привітати випускників прийде міський голова та його заступники, голова Рівненської ОДА, голова обласної ради та працівники управління освіти.

На параді у місті обмежувати присутність батьків та глядачів не будуть, адже захід відбуватиметься на вулиці. Єдине, що присутні повинні бути у масках та дотримуватись соціальної дистанції. Завершаться урочистості на майдані Незалежності традиційним вальсом випускників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень