У скількох будинках Рівного ще нема ОСББ і коли їм призначать управлінську компанію

Поки управлінську компанію влада міста призначила лише 79 будинкам міста, які досі обслуговувало ЖКП «Покровське»

Як пояснила заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Олена Москальчук, з березня їх візьме на обслуговування рівненська управлінська компанія «Чистота і порядок». Тож саме їй доведеться платити за послуги. 

Втім, ще залишається близько 300 будинків Рівного, які не створили ОСББ і не обрали собі управлінську компанію. Тож їм управлінську компанію з конкурсу призначатиме влада міста. І вже оголосили конкурс для  22 будинків мікрорайону «Північний», які обслуговувало ТОВ «Рівне дім сервіс».

Говорить заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Олена Москальчук:

Там два лоти. Буде в одному лоті шість будинків, але великих, на Волинської Дивізії і на Шухевича.

 

І в другому лоті буде 16 будинків, вже з меншою площею, на Гагаріна, Князя Романа, Льонокомбінатівській, Богоявленській.

Олена Москальчук

За словами Олени Москальчук, протягом місяця приймають заявки на участь у конкурсі. Після цього засідатиме конкурсна комісія. Тож орієнтовно управлінську компанію-переможця визначать через місяць. 

Заступник начальника управління ЖКГ додала:

У планах – провести такі конкурси на всі будинки, які не визначилася з управлінською компанією і не створили ОСББ,  до середини травня. Втім, краще, щоб мешканці будинків самі собі обрали управлінську компанію на основі відгуків споживачів. Адже з конкурсу їм призначать ту, яка запропонує найдешевші послуги, а найнижча ціна не завжди свідчить про якість.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень