Уночі на Рівненщині горіли чотири домогосподарства: є потерпілі (ФОТО)

Обоє – у реанімації

Фото ілюстративне

У ніч проти 29 липня до Служби порятунку Рівненщини надійшло чотири повідомлення про загорання.

О 21:00 у с. Вельбівно Острозького району загорілася господарська будівля. Вогонь знищив 2 т. сіна та покрівлю споруди. Вогнем пошкоджено: вікна та речі домашнього вжитку.

Майже о першій годині ночі до рятувальників надійшло повідомлення про займання житлового будинку за адресою: Здолбунівський район, с. Здовбиця, вул. Січових Стрільців, 7.

20-річному сину власниці оселі вдалося самостійно ліквідувати займання ще до приїзду бійців ДСНС.

Молодик також вивів на свіже повітря 64-річного діда, якого пізніше госпіталізували у реанімаційне відділення Здолбунівської ЦРЛ з попереднім діагнозом отруєння чадним газом.

Вогнем знищено ліжко та матрац в одній із кімнат житлового будинку. Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем батька власниці помешкання.

Наступний виклик надзвичайники зафіксували о 02:24 - у с. Новожуків Рівненського району загорівся житловий будинок. 

Під час спроби самостійно приборкати полум'я опіки І ступеня обличчя, правого плеча та поверхні живота (локальні) отримав 62-річний син власника помешкання. Крім того, чоловік отруївся чадним газом. Його госпіталізували до Рівненської ЦРЛ.

Вогнем пошкоджено: диван, телевізор, речі домашнього вжитку, метало-пластикове вікно, а також закопчено стіни та стелю кімнати будинку. Попередня причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Також о 02:28 пожежа сталася в одному з господарств у с. Пляшева Радивилівського району. Вогнем знищено: речі домашнього вжитку, побутову техніку та перекриття житлового будинку.

Причини та збитки від пожеж наразі встановлюють фахівці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень