Улюбленці дітей 80-ти країн світу їдуть до Рівного

З новим «Фіксі ШОУ»

Улюблені мультиплікаційні герої приїдуть до Рівного уже наступної неділі. Творці одного з найбільш рейтингових мультсеріалів влаштують у місті інтерактивну виставу «хеппенінг». Головні герої у легкій і цікавій формі розповідатимуть дітям як влаштований наш техногенний світ.

На рівнян чекають гіперреалістичні герої у понад два метри заввишки, які розмовлятимуть голосами справжніх фіксиків, а також ігри та веселощі для малечі та її батьків.

Україномовна вистава розрахована на дітей віком 3-10 років. При цьому, дітям до 4-х років - вхід безкоштовний (без надання окремого місця і в супроводі дорослих, які придбали дорослий квиток).

Шоу під назвою «Обережно, Фіксики!» відбудеться у неділю, 27 жовтня, о 12:00 в МБК. Придбати квитки можна у касах міського будинку культури або на сайті rivne.karabas.com.

Додамо, що у Рівному ціна на квитки дещо нижча, ніж в інших містах – від 100 до 250 грн.

Ймовірно, це пов’язано з великою кількістю місць у залі будинку культури. Одночасно дивитися виставу зможуть понад 700 людей, говорить адміністратор МБК Наталія Лозовська:

У мене двоє дітей і вони дивляться «Фіксики». Я особисто їм цього не забороняю – для мене це краще, ніж, до прикладу, «Свинка Пеппа», яка не несе жодного навантаження.

 

А «Фіксики» - це насамперед пізнавальний мультик, який легко і доступно розповідає дітям про те, як влаштовані різні електроприлади та інші побутові речі.

Організатори шоу обіцяють, що задіюватимуть до вистави маленьких глядачів, тож кожен малюк відчує себе потрібним і незамінним.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень