Уламки розвалили людям хати: з’явилися кадри з місця падіння «Шахеда» під час атаки на західні області України

Росіяни запустили 36 Шахедів. Імовірно ними збиралися атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах

Хотинський міський голова Андрій Дранчук показав наслідки збиття ударного дрона-камікадзе над Хотинською громадою, повідомляє «Перший Буковинський».

— Маємо біду. О 4-й ранку, як фашисти, російські терористи вкотре підступно атакували Україну ударними дронами-камікадзе («шахедами»).

 

Один з них збито силами ППО над територією Хотинської громади.

Це сталося о 4:18 годині ранку. Уламки потрапили в житлову забудову. Виникла пожежа у гаражі. На щастя, обійшлося без людських жертв, однак постраждало декілька будинків і майно мешканців, лінії електропередач.

Нагадаємо, майже 4 години тривала на Рівненщині нічна повітряна тривога. Про загрозу через ворожі безпілотники оголосили близько 1 ночі. За даними командування Повітряних сил ЗСУ, росіяни запустили 36 іранських Шахедів. Імовірно ними збиралися атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах.

Сили ППО знищили усі 36 дронів. До відбиття атаки залучали підрозділи зенітних ракетних військ, винищувальну авіацію та мобільні вогневі групи, у тому числі й в зоні відповідальності повітряного командування «Захід».

У коментарі Радіо Трек пресслужба Рівненської обласної військадміністрації уточнила, що в межах нашого регіону нічого не збивали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень