«Укроборонпром» звільнив керівника ДП «Антонов»

Раніше його відсторонили від виконання обов'язків

Фото з мережі
Фото з мережі

Гендиректора державного підприємства «Антонов» Сергія Бичкова звільнили. Про це йдеться у відповідному наказі  керівника державного концерну «Укроборонпром» Юрія Гусєва.

Бичкова Сергія Андрійовича, генерального директора державного підприємства «Антонов», звільнити 4 квітня 2022 року з роботи відповідно до пункту 8 статті 36 Кодексу законів про працю України (ред. – підстави, передбачені контрактом), – йдеться у тексті наказу.

29 березня «Укроборонпром»  відсторонив Сергія Бичкова від виконання повноважень гендиректора держпідприємства «Антонов», яке входить до складу концерну.

Підставою для відсторонення стало службове розслідування щодо, зокрема, перевірки окремих фактів, оприлюднених у засобах масової інформації. Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Юрій Гусєв надіслав відповідні звернення до правоохоронних органів.

 

«Укроборонпром» усіляко сприяє Службі безпеки України у з’ясуванні обставин можливих порушень, – йдеться в повідомленні.

Про які саме оприлюднені факти йдеться – невідомо.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року Сергій Бичков став виконувачем обов’язків керівника державного підприємства «Антонов», а пізніше його призначили на посаду генерального директора.

До слова, наприкінці лютого, коли на Київщину вдерлися московити, згорів один із найбільших та найпотужніших літаків АН-225 «Мрія». У березні командир екіпажу «Мрії» Дмитро Антонов заявив, що керівництво підприємства могло врятувати літак, перевівши його перед вторгненням до аеропорту якоїсь із сусідніх країн, але не зробило цього.

Тим часом у ДП «Антонов» звинувачення відкинули:

Інформація про непрямі причини знищення літака АН-225 «Мрія», яка розповсюджується, базується винятково на особистих думках й оціночних судженнях командира екіпажу «Мрії» Дмитра Антонова.

Джерело: Радіо Свобода 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень