Україну накриють дощі з грозами та градом: Прогноз на тиждень

Кому треба підготувати дощовики

Фото із сайту Pexels. Колаж Радіо Трек
Фото із сайту Pexels. Колаж Радіо Трек

Впродовж наступного тижня погода  в Україні буде нестійкою. Очікується коливання температури повітря та опади, повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

Завтра, 13 червня, дощі з грозами пройдуть у східних, центральних, Запорізькій областях, а також на крайньому заході країни. На Лівобережжі України вдень місцями можливі сильні зливи із градом та шквалами.

Температура повітря вночі становитиме +15…+20 градусів, а вдень потепліє до +25…+30 градусів, у південних областях та Приазов'ї – до +33 градусів.

14 червня нестійка погода з грозовими дощами утримається у східних, місцями центральних областях, а також у Приазов'ї та Сумській області. В решті регіонів країни переважно без опадів.

Температура повітря вночі становитиме +16...+21 градусів, вдень +23...+28 градусів. У південних та східних областях  до +32, а у західних – вночі +9...+14 градусів, вдень +18...+23 градуси.

15 червня дощі пройдуть на сході країни та у Приазов'ї. На решті території України без істотних опадів.

Температура вночі коливатиметься в межах +8…+13 градусів, у південних та східних областях +14…+19 градусів. А вдень очікується +22…+27 градусів.

16 червня під впливом малорухомого антициклону опадів не передбачається, лише у північних областях вдень місцями пройдуть невеликі короткочасні зливи з грозами.

Мінімальна температура вночі очікується +10...+15, максимальна вдень +24...+29 градусів.

17 червня вночі буде без опадів, вдень у західних та місцями північних областях пройдуть грозові дощі, місцями інтенсивні. На решті території без опадів.

Вночі повітря охолоне до +13...+18 градусів, а вдень прогріється до +25...+30, у західних областях буде трохи прохолодніше – +22...+27 градусів.

На вихідних буде переважно без опадів, лише у суботу у центральних та північних областях можливі дощі у супроводі гроз.

Температура повітря вночі становитиме +14…+19 градусів, а вдень +25…+30.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень