На вихід: українського пенсіонера зупинили на польсько-німецькому кордоні, щоб відправити додому

До винесення рішення чоловік перебуває під вартою

15 серпня прикордонники з Гожува-Велькопольського у Польщі перевірили посвідчення 61-річного українця, який пішки перетнув кордон із Німеччини.

Як з’ясувалося, пішого мандрівника перевірив патруль поліції з німецької сторони та, як наслідок, відмовив у в’їзді до Німеччини.

А як встановили вже гожувські прикордонники, дані 61-річного українця внесені до списку іноземців, перебування яких у Польщі є небажаним.

Також пенсіонер був внесений до Шенгенської інформаційної системи, як такий , кому заборонений в’їзд та перебуванні на території держав-членів Європейського Союзу та країн шенгену терміном 8 років.

Правопорушення чоловіка, через яке йому заборонили в’їзд, у повідомленні польських прикордонників не згадується.

Не зважаючи на 8-річну заборону на в’їзд на територію країн Шенгенської зони, громадянину України вдалося перетнути українсько-словацький кордон, а потім потрапити до Польщі, щоб попрямувати до Німеччини.

Українця затримали.

Додатково розпочато адміністративне провадження щодо зобов’язання повернути його на Батьківщину. До винесення рішення у цій справі чоловіка поміщено під варту в центр для іноземців.

Джерело: Komenda Główna Straży Granicznej

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень