Український університет готуватиме пілотів для WizzAir (ФОТО)

Саме наш ВНЗ стане базою для підготовки фахівців для угорської авіакомпанії

29 жовтня 2021 року, під час візиту делегації міжнародної авіакомпанії Wizz Air та льотної школи F-Air до Національного авіаційного університету було підписано Договір щодо підготовки пілотів між НАУ та компанією Wizz Air Hungary Ltd, - повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький обговорив з членами делегації перспективи впровадження кадетської програми Wizz Air, підтримку пілотів-випускників і подальшу співпрацю з питань підготовки висококваліфікованих фахівців авіаційної галузі.

Представники компанії Wizz Air зазначили, що обрали НАУ базою для підготовки фахівців авіаційної галузі через високий рівень професіоналізму та ентузіазму випускників.

Відповідно до Договору студенти будуть мати прямий доступ до сесій Wizz Air з набору фахівців після успішного завершення навчальних програм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень