Український оператор змінює вартість послуг із 16 вересня: список

Подробиці

Мобільний оператор «Київстар» оновить низку своїх послуг. Зміни відбудуться з 16 вересня і зачеплять вартість пропозицій.

Про це повідомили у самому «Київстарі». Там зазначили, що оновлять:

  • тариф SIM для пристроїв;
  • стартовий пакет Smart SIM.

Так, з 16 вересня підключення тарифу SIM для пристроїв коштуватиме 100 грн (зараз – 50 грн.). Стартовий пакет Smart SIM також коштуватиме 100 грн.

Ми переглядаємо вартість тарифів, стартових пакетів та інших послуг, аби й далі збільшувати інвестиції, щоб розширювати мережу та оснащувати її додатковими джерелами живлення, генераторами, – розповіли в «Київстарі».

Там нагадали: SIM для пристроїв – це спеціальний тариф, призначений для дистанційного керування розумними гаджетами зі свого мобільного. Його можна підключити до Smart SIM.

Цю SIM-карту можна поставити в сигналізацію, кондиціонер, GPS-трекер тощо і дистанційно управляти розумним гаджетом зі свого мобільного, – зазначили в компанії.

Щоб підключити тариф, необхідно придбати SIM для пристроїв. Після чого:

  • вставити SIM у смартфон та набрати *929*206#;
  • поповнити рахунок на 50 грн (вартість до майбутньої зміни) – це одноразове поповнення та потрібне для активації тарифу;
  • переставити SIM у розумний пристрій, яким хочете керувати.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень