Український футболіст у Туреччині зняв і викинув у смітник російський прапор (ВІДЕО)

Після цього триколор віднесли до вбиральні, де він «трохи в туалеті полежав біля унітаза»

Український футболіст, захисник ФК «Львів» Олексій Дитятьєв на зборах у Туреччині на території тренувальної бази помітив на флагштоку російський триколор і зняв прапор країни-агресора, після чого викинув на смітник.

Про це спортсмен повідомив у своєму Instagram.

Також Дитятьєв опублікував у мережі відео, як спускали прапор рф із флагштока біля будівлі готелю.

— Зовсім скоро ЗСУ це зроблять у всіх окупованих містах нашої країни. А поки почнемо з Туреччини, - йдеться в описі до ролика.

Футболіст додав, що після цього триколор віднесли до вбиральні, де він «трохи в туалеті полежав біля унітаза», а потім уже російський прапор був відправлений на смітник.

На зняття прапора рф українським спортсменом у Туреччині відреагували у російському Слідчому комітеті, оголосивши на своєму сайті про початок розслідування, для чого підключили своє МЗС.

34-річний Дитятьєв родом із Нової Каховки, і це місто на Херсонщині сильно постраждало через російське повномасштабне вторгнення та окупацію.

Футболіст є переможцем Першої ліги України 2013/14, бронзовим призером Другої ліги України 2010/11, володарем Кубка Польщі 2019/20 та Суперкубка Польщі 2020.

Дитятьєв у соціальних мережах закликає активно підтримувати Україну, і тепло дякує воїнам ЗСУ, які продовжують гнати інтервентів та звільняти нашу землю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень