Українські ЗМІ в «єдиному пориві» передрукували «вкид» росії про Тимощука з Луцька (ФОТО)

У вигаданому тексті Тимощук заявляє, що не бачить різниці між народами України та росії

Несправжнє інтерв'ю колишнього футболіста збірної України Анатолія Тимощука, який нібито вперше поділився своєю думкою про війну, розійшлося в українських ЗМІ.

Більшість профільних видань особливо не розбираючись, передрукували «слова» тренера «Зеніта» фанатському руху пітерського клубу.

У вигаданому тексті Тимощук заявляє, що не бачить різниці між народами України та росії, і що мешканці обох країн мають однакові мислення та менталітет.

— Люди завжди будуть говорити і погано, і добре. А ті, хто каже, який я поганий, нехай згадають, скільки матчів я зіграв за збірну України та скільки користі їй приніс.

 

Те, що я мовчу про СВО, не говорить про те, що я підтримую її чи ні.

 

У кожного є своя позиція, моя в тому, що не все так однозначно, тому я намагаюся про це не говорити, – заявив нібито Тимощук.

Першим текст передрукувало російське видання sport24.ru. Потім його підхопив ще один популярний спортивний ресурс рф sports.ru.

Через кілька годин новину-першоджерело було видалено, а на sports.ru вийшло спростування.

Проте все це не завадило українським ресурсам у єдиному пориві передрукувати фейковий матеріал.

Також скандальну тему підхопили і Youtube-канали, не переживаючи щодо її правдивості.

Зауважимо, що уродженець Луцька Анатолій Тимощук відмовився засуджувати росію за напад на Україну і лише на 16-й день агресії зміг видавити із себе невеликий сторіс в Instagram, у якому просто закликав до миру.​

Своєю чергою українські військовослужбовці витерли ноги об футболку Анатолія.

А у день народження Тимощука Луцька міська рада позбавила колишнього гравця збірної України звання «Почесний громадянин міста».

УАФ позбавила Анатолія Тимощука всіх спортивних нагород та звань, а також викреслила його з офіційних реєстрів національних збірних через мовчазну підтримку злочинних дій ватажка Кремля путіна в Україні.

Ексдружина знаменитого футболіста Надія Навроцька звинуватила його у пособництві вбивствам українських дітей. Крім того, в мережі з'явилися документи, які свідчать про те, що Анатолія завербували ФСБ росії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень