Українські ЗМІ в «єдиному пориві» передрукували «вкид» росії про Тимощука з Луцька (ФОТО)

У вигаданому тексті Тимощук заявляє, що не бачить різниці між народами України та росії

Несправжнє інтерв'ю колишнього футболіста збірної України Анатолія Тимощука, який нібито вперше поділився своєю думкою про війну, розійшлося в українських ЗМІ.

Більшість профільних видань особливо не розбираючись, передрукували «слова» тренера «Зеніта» фанатському руху пітерського клубу.

У вигаданому тексті Тимощук заявляє, що не бачить різниці між народами України та росії, і що мешканці обох країн мають однакові мислення та менталітет.

— Люди завжди будуть говорити і погано, і добре. А ті, хто каже, який я поганий, нехай згадають, скільки матчів я зіграв за збірну України та скільки користі їй приніс.

 

Те, що я мовчу про СВО, не говорить про те, що я підтримую її чи ні.

 

У кожного є своя позиція, моя в тому, що не все так однозначно, тому я намагаюся про це не говорити, – заявив нібито Тимощук.

Першим текст передрукувало російське видання sport24.ru. Потім його підхопив ще один популярний спортивний ресурс рф sports.ru.

Через кілька годин новину-першоджерело було видалено, а на sports.ru вийшло спростування.

Проте все це не завадило українським ресурсам у єдиному пориві передрукувати фейковий матеріал.

Також скандальну тему підхопили і Youtube-канали, не переживаючи щодо її правдивості.

Зауважимо, що уродженець Луцька Анатолій Тимощук відмовився засуджувати росію за напад на Україну і лише на 16-й день агресії зміг видавити із себе невеликий сторіс в Instagram, у якому просто закликав до миру.​

Своєю чергою українські військовослужбовці витерли ноги об футболку Анатолія.

А у день народження Тимощука Луцька міська рада позбавила колишнього гравця збірної України звання «Почесний громадянин міста».

УАФ позбавила Анатолія Тимощука всіх спортивних нагород та звань, а також викреслила його з офіційних реєстрів національних збірних через мовчазну підтримку злочинних дій ватажка Кремля путіна в Україні.

Ексдружина знаменитого футболіста Надія Навроцька звинуватила його у пособництві вбивствам українських дітей. Крім того, в мережі з'явилися документи, які свідчать про те, що Анатолія завербували ФСБ росії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень