Українські ТОП-Блогерки: До І Після Популярності – Що та Як їх змінило (ФОТО)

Сумарна аудиторія цих дівчат уже подолала позначку у 20 мільйонів підписників

Кажуть, що слава змінює людей.

Подивімось, як змінювалися образи зірок українського Інстаграму.

Так би мовити, «До» і «Після».

1. Cофія Стужук 

26-річна мати трьох дітей, завжди красива і підтягнута Софія Стужук колись не мала такої ідеальної форми.

Своєю зовнішністю дівчина вирішила серйозно зайнятись ще бувши старшокласницею: почала багато бігати, стала пескетаріанкою (відмова від м’ясних продуктів, але з вживанням риби та морепродуктів), а перші зароблені кошти витратила на абонемент у спортзал.

За час блогерства до спорту та контролю раціону Софія додала регулярні масажі, а також хірургічні та косметологічні втручання: коригування вилиць, збільшення губ та грудей.     

2. Альона Венум  

Свою блогерську кар’єру Альона Соколова почала ще у 2015 році. Тоді вона саме вийшла заміж за блогера та співака Руслана Кузнєцова.

Це було кохання ще зі шкільної парти. Практично одразу після весілля пара переїхала жити у Швецію.

Не маючи друзів у новій країні, дівчина завела власний YouTube-канал, як порятунок від депресії. Неочікувано для себе Альона почала ставати популярною, тож не збавляючи оборотів, вирішила розвивати ще й профіль в Instagram.

Без змін у зовнішності блогерки за цей час, звісно ж, не обійшлося.

 

Була у дівчини і критична втрата ваги до 38 кілограмів, і хірургічна зміна форми носу (ринопластика) і гіалуронові ін’єкції в губи. 

3. Юлія Вербинець

Про зміни у зовнішності 18-річної блогерки з Івано-Франківська можна сказати трьома словами: вона просто виросла.

Адже активно розвивати свій профіль в Instagram дівчина почала ще у 14 років, причому робила це дуже наполегливо, одразу ставлячи амбітні цілі.

Заробляти блогерством Юля почала у 15, а нині, лише закінчивши школу, вона вже має власний елітний автомобіль Mercedes і дві нові 3-кімнатні квартири.

 

Попри юний вік, зірка вже встигла внести деякі зміни в обличчя: зробила контурну пластику губ.

4. Саша Пустовіт

На ведення власної сторінки в Instagram дівчину надихнув її чоловік — ведучий та блогер Ігор Пустовіт.

Досить швидко та неочікувано для всіх молода дружина перевершила чоловіка.

Зараз кількість його підписників становить 824 тисячі на противагу Сашиним майже 2 мільйонам. А буквально кілька днів тому Instagram-спільноту сколихнула новина: ідеальна блогерська пара розлучається.

Про це у своїх сторіз розповів сам Ігор.

Щодо зовнішності Саші, то вона зазнала значних змін.

 

Дівчина робила ринопластику, видаляла грудки Біша (інкапсульовані жирові утворення, що розташовані між щічним м’язом і поверхневими м’язами обличчя), підколювала філерами підборіддя та губи.   

5. Дарія Квіткова

Дехто може подумати, що свій блог переможниця телепроєкту «‎Холостяк-9» та дружина зіркового ведучого Нікіти Добриніна почала розвивати лише після появи на проєкті, але це не так.

У «‎Холостяк» Дарія прийшла вже з досить солідною авдиторією підписників, адже володіє неординарною красою та має хист до написання цікавих та мотиваційних постів.

Ще до появи Instagram-профілю, Даша  важила трохи більше 70 кілограмів при зрості 1.65, після чого їй вдалося скинути вагу до 54 кілограмів та навіть стати моделлю спідньої білизни.

 

Вже ставши блогером-мільйонником, дівчина зробила собі невеличку корекцію — заповнила філером ямочку на носі.                     

6. Таня Парфільєва

Розвитком свого акаунту в Instagram Таня почала займатися ще у 2015 році, коли їй було 21.

Дівчина ніколи не мала проблем із зайвою вагою, тож струнка фігура, красиве обличчя та вкладені щоденні зусилля досить швидко дали результат — вона стала популярною, кількість фоловерів зростала.

У 2017 році зірка завела ще й власний YouTube-канал, де викладає б'юті-відео, а також ділиться секретами успішних стосунків з чоловіком-блогером Іваном Кришталем. Пара разом уже давно, адже познайомилася ще у 9-му класі.

Якщо змін у вазі Тані практично не було, то про обличчя цього не скажеш. Порівнюючи фото дівчини, можна помітити явні зміни в овалі обличчя.

 

Швидше за все, дівчина вдавалася до видалення грудок Біша та корекції філерами, однак достеменно це невідомо.

 

Таня вперто ігнорує запитання своїх підписників щодо будь-яких пластичних операцій чи процедур.

7. Таня Пренткович

Відома тернопільська блогерка зареєструвала акаунт в Instagram ще у 2012 році, однак ріст аудиторії відчула, коли почала писати змістовні пости та спілкуватися з підписниками.

Так поступово дійшла до цифри аж у 1,3 мільйона фоловерів. Таня починала свою блогерську кар’єру трохи з іншим обличчям.

Від народження дівчина мала досить великий ніс, а потім у дитинстві через падіння ще його зламала його, отримавши на пам’ять горбинку.

Зірці зробили дві операції з вирівнювання носової перегородки, а пізніше ще й естетичну ринопластику.

 

Таня цих фактів не приховує, а навпаки відкрито розповідає, що дуже задоволена результатом.

           

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень