Українські моделі, які прославилися на весь світ своєю незвичайною красою (ФОТО)

Вони підкорили світові фешн-подіуми та підписали контракти з провідними модними агентствами

Про красу українських дівчат давно складаються легенди. 

На честь 30-річчя Незалежності РБК-Україна зібрав топ українських моделей, які прославилися своєю незвичайною красою на весь світ.

Сніжана Онопко

Красу цієї моделі помітив на вулиці представник великого модельного агентства, коли тій було 18 років - і понеслося! Тонка фігура, великі блакитні очі й русяве волосся - зовнішність Сніжани зробила свою справу: реклама таких брендів, як Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, Louis Vuitton і багатьох інших, а ще - статус супермоделі, армія шанувальників її краси і професіоналізму говорять самі за себе.

Аліна Байкова

За плечима у цієї відомої українки - робота з Hermès і Zuhair Murad, Calvin Klein і Armani і багатьма іншими всесвітньо відомими брендами. Модель не раз розповідала, що виросла в небагатій родині і починала свою кар'єру з роботи офіціанткою. На щастя, краса дівчини не залишилася непоміченою і не пропала в одному з кафе її рідного міста. Зараз Байкова активно займається благодійною діяльністю.

Алла Костромічова

Цю модель багато хто знає по телешоу, ведучою якого вона стала в рідній країні, де багаторічний досвід в модельній індустрії їй дуже знадобився. Але до того, як допомагати амбіційним дівчатам пробиватися у світ моди, Алла пройшла свій власний шлях до слави: кастинги, модні покази, зйомки для відомих видань та робота з Givenchy, Louis Vuitton, Christian Dior і Yves Saint Laurent і багатьма іншими відомими брендами.

Даша Хлистун

Модель і дружина ексхолостяка Макса Михайлюка стала першою українкою, яка потрапила на Victoria's Secret Fashion Show. Зрозуміло, це далеко не єдине досягнення Даші, модель працювала з такими модними будинками, як Kenzo, Valentino, Givenchy, Christian Dior, Lanvin.

Соня Горєлова

Ця модель теж свого часу знялася для лукбука Victoria's Secret, була обличчям Alexander Terekhov, брала участь в знаменитому проєкті з рушниками Маріо Тестіно. Зйомок для журналів Соні не злічити: міжнародні версії Elle, Vogue, Harper's Bazaar, InStyle, i-D, Numéro, V Magazine та інші. В цьому році модель стала обличчям літньої колекції українського бренду Ruslan Baginskiy.

Наті Чабаненко

Ця модель за свою успішну модельну кар'єру повинна дякувати високим вилицям і виразним очам. Саме ці «прикмети» не дозволили модельному скауту пройти повз Чабаненко колись в Дніпрі, і саме так Наті не стала медиком, хоча про це вона колись мріяла. Le Silla, MaxMara і Weekend - всього лише частина відомих брендів, з якими моделі пощастило свого часу працювати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень