Українські дефлімпійці вибороли «срібло» на чемпіонаті світу з шахів

У команді був і рівненський спортсмен

Фото опублікувала пресслужба Рівненська обласна рада
Фото опублікувала пресслужба Рівненська обласна рада

З 14 по 24 вересня у місті Варшава (Польща) проходив чемпіонат світу з шахів серед спортсменів з порушеннями слуху.

Цей чемпіонат світу був визначальний перед Зимовими Дефлімпійськими іграми 2023 року, що відбудуться в Австрії. У чемпіонаті світу взяли участь команди з 24 країн.

Команду України представляли 15 спортсменів, серед яких рівненський спортсмен, майстер спорту України Володимир Заболотний. Про це повідомляє Рівненська обласна рада.

Наш спортсмен брав участь у змаганнях з бліцшахів та у командних змаганнях. У змаганнях з бліцшахів серед чоловіків Володимир Заболотний здобув 5,5 очок з 11 можливих та у підсумку посів 27 місце.

У командних змаганнях дефлімпійська команда України здобула 6 перемог, двічі зіграла унічию та зазнала поразки від команди Німеччини.

У підсумку у скарбничці нашої команди 14 очок та 2 місце серед 12 команд. У матчах збірної Володимир у підсумку здобув 4,5 очки з 9 можливих - це 22 результат серед усіх 42 учасників командних змагань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень