«Українське продовження, про яке він мріяв»: нардепка Ясько зізналася, що народила від Саакашвілі

Депутатка Єлизавета Ясько вразила новиною

У Міжнародний день захисту дітей 32-річна депутатка Єлизавета Ясько вразила новиною, що вона вперше стала мамою. Батьком її дитини є колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, який зараз перебуває у в'язниці. Стать первістка і коли він народився, молода мама не розсекретила.

Про це Ясько поділилася зі своїми підписниками у Facebook. З її слів, вона ніколи не думала, що їй доведеться дати життя під час війни. Єлизавета зазначила, під час вагітності вона пережила страшні події, які мають бути висвітлені у трилерах.

— Моя дитина – це моя любов. Для батька наша дитина – це його українське коріння та українське продовження, про яке він мріяв і так хотів мати, пишаючись своїм паспортом громадянина України...

 

Я мама. Я українська мама. Я мама української дитини. І ми, українські мами, зараз боронимо свободу для покоління вже наших дітей, які народилися від батьків по-справжньому вільних душею та серцем українців!

 

Нехай наші діти будуть захищені! – читаємо в публікації нардепки.

Дівчина наголосила, що зараз їй дуже непросто, оскільки вона виконує функції одразу двох батьків. Вона пишається українськими жінками, які не здаються та борються за свободу і незалежність нашої країни. Для експрезидента ця дитина – четверта.

Нагадаємо, про роман політиків стало відомо у листопаді 2020 року. На той час Саакашвілі був одружений із Сандрою Руфолс, яка заявила, що його зрада стала для неї потрясінням. У січні 2022 року з'ясувалося, що крім двох синів державний діяч має ще й позашлюбну доньку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень