Українку-заробітчанку холоднокровно застрелив 81-річний господар

Попередньо відомо, що між ними були конфлікти

В Італії 81-річний пенсіонер застрелив українку. 67-річна Марія Баран доглядала його сестру.

Вистрілив в українку з особистої зброї

Трагедія сталася 15 грудня у місті Торре-Аннунціата. Колишній учитель математики місцевого ліцею, а нині пенсіонер Пеллегріно Рейбальді вистрілив в українку з особистої зареєстрованої зброї. Марія померла на місці ще до приїзду поліції та медиків.

Постійно сварився з українкою

Знайома Марії розповіла, що в жінки давно були погані стосунки з Пеллегріно. Сусіди часто чули сварки в цій квартирі. Вони навіть іноді стукали у двері, щоб утихомирити італійця. Він влаштовував скандали через різні дрібниці. Та й із сусідами частенько скандалив, повідомила знайома.

Як пояснює свій вчинок італієць

У поліції італієць заявив, що він був незадоволений, як Марія доглядала його сестру, а також вважав, що вона нібито обкрадає його. Відомо, що Пеллегріно Рейбальді не могла догодити жодна доглядальниця, яка працювала до Марії. Чоловік був незадоволений усіма, і регулярно влаштовував скандали, іноді навіть із рукоприкладством. Тому багато робітниць не витримували такого ставлення й уникали цієї сім'ї. Італійця затримали, наразі триває розслідування.

Джерело — ОБОЗРЕВАТЕЛЬ  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень