Українка втратила всю сім'ю в аварії та відправилася за ґрати: «Загинули чоловік і двоє синів» (ФОТО)

Їхали на море. Товариш її синів, який був в авто, теж отримав смертельне поранення

В Скадовске суд вынес решение по делу о резонансном прошлогоднем ДТП на херсонской трассе. 13 августа 2000 года в столкновении легкoвoго авто и микроавтобуса погибла семья, ехавшая на отдых к морю. Виновной в аварии была признана 45-летняя жительница Херс
Після зіткненя Volkswagen Golf на десятки метрів вилетів з траси та кілька разів перевернувся. Окрім жінки, яка була за кермом, в авто не вижив ніхто

Трагедія сталася влітку торік – в зіткненні легкового авто і мікроавтобуса загинула сім'я, що їхала на відпочинок до моря.

Винною була визнана 45-річна жінка, передає «Типовий Херсон». Вона єдина вижила в тій страшній аварії.

45-річна мешканка Херсону у цій ДТП втратила всю сім'ю: загинули її чоловік і двоє синів 11 і 14 років. Також був смертельно поранений підліток 14 років – однокласник старшого сина жінки, який був в авто.

 

Отримав травми й водій вантажного мікроавтобуса – чоловік довго лікувався в лікарні.

В ДТП херсончанка потеряла всю семью: погибли ее муж и двое сыновей 11 и 14 лет. Также был смертельно ранен ехавший в том же автомобиле подросток 14 лет — одноклассник старшего сына женщины. Получил травмы и водитель грузового микроавтобуса — мужчина долг
Водій буса ще має отримати 10 000 грн моральної компенсації

Згідно з висновками експертизи, жінка була за кермом тверезою, але з якихось причин розігналася на трасі до 114,9 км / год (при дозволених 90 км / год) і на вигинистій ділянці вилетіла на зустрічну смугу, де й зіткнулася з вантажним мікроавтобусом.

Жінка визнала свою провину, але наполягала, що на дорозі не було розмітки, а швидкість машини була не вище ніж 100 км / год. Ці висновки суд не взяв до уваги.

 

Судді врахували, що жінка розкаялася, а також відшкодувала шкоду потерпілому водієві мікроавтобуса і матері загиблого підлітка.

 

Замість шести років ув'язнення жінці дали п'ять.

Согласно выводам экспертизы, водитель была за рулем трезвой, но по каким-то причинам разогналась на трассе до 114,9 км/час (при разрешенных 90 км/час) и на изгибистом участке вылетела на встречную полосу, где и столкнулась с грузовым микроавтобусом. Женщи
Суд засудив жінку до 5-ти років позбавлення волі

Зіграло свою роль те, що раніше автовласницю не притягали до відповідальності ні за ДТП, ні за більш серйозні порушення.

Крім відбування покарання жінка має ще компенсувати 10 тисяч гривень водієві мікроавтобуса за моральну шкоду і 7000 гривень в бюджет за судові експертизи.

 

Протягом місяця вирок може бути оскаржений.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень