Українка втікала з Європи додому і на кордоні потрапила під арешт через «золоті гори»

Жінку ув’язнили у Польщі

Сержки "Золоті гори". Фото ілюстративне

Польські прикордонники в ПП Корчова - Краківець затримали 28-річну українку, яку розшукували в Німеччині за численні махінації, пов’язані з торгівлею підробним золотом, - повідомляє Бещадський відділ прикордонної служби Польщі.

Інцидент стався 13 вересня цього року на прикордонному переході в Корчовій.  

Під час перевірок у національних та міжнародних базах прикордонники встановили, що жінка становить інтерес для німецької системи правосуддя.

Місцеві служби видали на неї європейський ордер на арешт і розшукують її у зв'язку зі скоєними злочинами. Жінку підозрюють у шахрайстві підробками, замість «золотих гір», які обіцяла клієнтам.

У Німеччині їй загрожує до 10 років в'язниці. Рішенням окружного суду в Перемишлі поки її заарештували на 3 місяці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень