Українців залякують масованими ракетними обстрілами. Навіть СМС шлють

Це масова ворожа розсилка, попереджає Центрі протидії дезінформації

Ворог на території України розпочав потужну інформаційно-психологічну операцію, спрямовану на те, щоб залякати українців. Росіяни під виглядом українських відомств попереджають про масовані ракетні обстріли та навіть про наступ з боку Білорусі.

Так, останніми днями українці масово отримують повідомлення про те, що начебто «з 19 по 21 липня плануються масовані ракетні обстріли» в деяких містах України, а «зі сторони Білорусі диверсійні групи просунуться до 15-20 кілометрів територією України для відволікання наших військ на інших напрямках».

У Центрі протидії дезінформації наголосили, що ворог використовує такий елемент інформаційно-психологічної операції, як «анонімний авторитет». Це коли відбувається розсилка начебто «інсайдерської» інформації від «надійного джерела десь із відомств».

 

Важливовисока ймовірність обстрілів від початку повномасштабної війни зберігається по всій території України. В жодному разі не ігноруйте сигнали тривоги та, якщо почули сирену, пройдіть до найближчого укриття. Завжди пам'ятайте про правило двох виходів та двох стін!

Ворог використовує повідомлення про можливі ракетні обстріли для додаткового залякування мирних мешканців, поширення паніки та зневіри.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень