Українців в одній з країн Європи позбавлять грошової допомоги: відома причина

Їм поставили вимогу

Через війну мільйони українців виїхали з України за кордон. Багато з наших земляків вже майже два роки живуть у різних країнах, найбільше – у Європі.

Днями з’явилася інформація, що частину українських біженців можуть позбавити виплат. Мова йде про українців, які давно перебувають у Німеччині, але досі не знайшли роботу, повідомляє видання Bild.

Наразі у Німеччині перебувають понад мільйон українців. Серед них багато дітей та пенсіонерів.

Проте більшість біженців – люди працездатного віку і тих, хто знайшов роботу, небагато.

Зараз в Німеччині українцям платять 502 євро на одну особу та 850 євро на особу з дитиною, житло надають безкоштовно. Тож багато українців просто живуть на виплати, перечікують, коли в Україні закінчиться війна.

Це не влаштовує німецький уряд, тож там розглядають варіант скасувати соціальну допомогу повнолітнім громадянам України, якщо вони відмовляться від запропонованої роботи.

 

Звісно, що неповнолітніх дітей і людей похилого віку ці обмеження не стосуватимуться.

Таким чином, якщо запропонована робота буде відхилена, Міністерство праці Федеративної Республіки Німеччини надасть допомогу лише з оплатою проживання та комунальних послуг. Після цього, протягом двох місяців їм знову запропонують роботу, якщо вони відмовляться вдруге, держава позбавляє їх пільг.

Джерело: tehnofan

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень