Українці побили власний рекорд зі спроб шахрайства на польському кордоні

А рік ще навіть не закінчується

2021 рік вже став рекордним за кількістю виявлених підроблених документів, на підставі яких українці намагалися в’їхати до Польщі.

Про це повідомляє польська прикордонна служба.

Станом на сьогодні у пунктах перетину польсько-українського кордону вже виявили близько 2,5 тисяч фальшивих документів - в основному дозволів на роботу, водійських посвідчень, підроблених печаток про перетин кордону та довідок про навчання у польських школах та університетах. 

Для порівняння, за весь минулий рік підроблених документів виявили на 500 штук менше, а у 2019 їх взагалі було втричі менше. 

Прикордонники пов’язують рекордну кількість “фальшивок” з коронавірусними обмеженнями, через які заїхати на територію Польщі стало важче. Однак, як бачимо, деяких охочих це не зупиняє. 

Найчастіше підробляють запрошення на роботу і довідки про навчання, адже зараз це чи не дві єдині вагомі причини, на підставі яких можна потрапити до Польщі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень