Українці летіли відпочивати в Домініканську Республіку. Одна пасажирка подряпала і покусала іншу

Дивуються, що ніхто не втручається

Між туристами, які летіли з Борисполя в Домініканську Республіку, сталася сутичка, у результаті якої в однієї жінки подряпане обличчя та руки.

Як повідомляє УНІАН, конфлікт стався у літаку компанії Azur Air, коли один пасажир вирішив відсунути крісло, але це не сподобалося парі пасажирів, які сиділи позаду.

Коли пасажири спереду заснули, дитина позаду почала гамселити ногами у сидіння попереду. Чоловік попросив, щоб дитина цього не робила, і пішов до туалету. Коли повернувся, відкинув своє крісло, і в цей момент жінка ззаду накинулася на його супутницю. Вона подряпала їй обличчя, покусала руку і відкусила ніготь.

Бортпровідники пересадили конфлікту пару і повідомили у поліцію. Проте правоохоронці після  прильоту попросили туристів вирішити питання самостійно.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень