«Україна своїх не кидає!» Захисники о. Зміїний потрапили у полон (ВІДЕО)

За даними росЗМІ, зараз вони у тимчасово окупованому Севастополі - Держприкордонслужба

Державна прикордонна служба України разом зі Збройними силами не полишають дій, аби достеменно дізнатися долю усіх мужніх прикордонників та морських піхотинців, які боронили острів Зміїний.

Вони вже стали символом стійкості перед переважаючими силами кривавого ворога. Про їх мужність знає не лише Україна, а й увесь світ, наголошує Андрій Демченко – речник Голови Держприкордонслужби:

– 26 лютого, коли російські ЗМІ повідомили, що військовослужбовців з острова доставили в тимчасово окупований Росією Севастополь, ми отримали надію, що наші побратими можуть бути живими.

 

Аналізуючи відеоматеріали поширені РФ, нами та ЗСУ ідентифіковано більшість військовослужбовців. Звісно, Російська Федерація намагається використовувати їх у своїй інформаційній пропаганді і ми добре розуміємо, що полон – це те місце, яке не найкраще впливає на побратимів.

 

Зараз ми підключили міжнародні гуманітарні місії, аби отримати список всіх хлопців, які знаходяться у ворога.

Прикордонники зауважують, що інформація про 13-х загиблих прикордонників озвучувалася на основі попередніх даних, які були отримані в момент атаки ворога на острів, після чого зв’язок було втрачено.

Долю прикордонників та воїнів ЗСУ намагалися перевірити, залучивши цивільне судно Морської пошуково-рятувальної служби «Сапфір», яке виходило з метою виконання гуманітарної місії. Проте разом з екіпажем його незаконно захопили окупанти.

Наголошуємо: Україна своїх не кидає! Ми зробимо все можливе для того, щоб повернути їх додому.

 

Слава захисникам острова Зміїний!!!

 

Слава Україні!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень