Україна перебуватиме на межі війни: прогноз астролога на 2022 рік

Астролог розповів, яким знакам Зодіаку пощастить у 2022, а хто займе почесне місце «невдахи»

Астролог Влад Росс розповів, кому в рік Тигра пощастить найбільше, а кому доведеться зіткнутися з неприємностями, що чекає на Україну у 2022 році і які напасті можуть на нас «звалитися».

Незабаром настане 2022 рік, символ якого - Водяний Тигр. Яким буде цей рік

 

— Китайці вважають, що народитися в рік Тигра – це щастя та удача. Але найчастіше цей символ несе масштабні світові конфлікти. Згадайте, що Перша світова війна розпочалася саме у рік Тигра. Тому 2022 року Україна перебуватиме на межі ядерної війни, яку може розв'язати президент Росії Володимир Путін.

Всі найнебезпечніші ситуації можуть відбуватися в березні, тому що цього місяця буде велике скупчення планет. У березні на Землю навіть може впасти астероїд. І тоді коронавірус здасться всім дитячим лепетом.

— Дуже часто на рік Тигра можуть траплятися перевороти. Оскільки цей символ завжди знищує, є ймовірність, що у РФ буде «палацовий переворот».

 

А що наступного року чекає на президента України Володимира Зеленського

 

 —Володимиру Зеленському треба позбутися зрадників із близького оточення. За моїми розрахунками, у його оточенні є людина, яка грає на два фронти.

 

Якщо президент не позбавиться його найближчим часом, то йому навіть може загрожувати імпічмент.

Як будуть справи з коронавірусом? Чи варто чекати на тотальну примусову вакцинацію

 

—Оскільки 29 грудня Юпітер увійде на знак Риби і буде там до 11 травня, весь цей період буде пов'язаний з медициною та фармацевтикою. Компанії, що створюють вакцину від коронавірусу, наполягатимуть на вакцинації.

 

А коли цей період закінчиться

 

— Я думаю, що влітку це закінчиться. Тому, хто протримається до літа, вже не буде щеплений ніколи. А поки що в Європі щеплять усіх, у тому числі дітей.

 

Скажіть, як правильно зустріти рік Тигра, щоб його задобрити

 

— Найкраще зустрічати Новий рік за кордоном. Також можна влаштувати новорічне шоу.

 

Якщо на Новий рік ви залишаєтеся в Україні, то я рекомендував би вийти на берег річки. Тобто оптимальний варіант - це біля води на відкритому повітрі. Головне – не сидіти вдома.

 

А що потрібно поставити на стіл

 

— Тигр дуже любить м'ясо. Тому м'ясних страв має бути максимально багато. Крім того, на святковий стіл потрібно поставити екзотичні фрукти – апельсини, мандарини та інше. Стіл має бути розкішним.

Пам'ятайте, чим більше буде м'яса, тим щасливішим для вас буде рік. При цьому не можна ставити на стіл страви з травою, салати, тому що Тигр цього не любить.

Влад, ви можете назвати головних щасливців 2022 року

На першому місці Овен. 2022 рік - це чудовий час для реалізації амбіцій, досягнень у кар'єрному плані, а також і в інших сферах йому щаститиме. Якщо Овни давно замислювалися про переїзд в іншу країну, створення сім'ї або купівлю нерухомості, то все це їм вдасться.

Рибам найбільше везтиме на початку року. Особливо щодо любові, щастя в особистому житті, народження дітей, а також фінансових питань.

Львів 2022 рік буде вдалим у плані сім'ї. У них може з'явитися дитина, причому геніальна. Також їм варто більше розвивати себе у творчості та розкручувати нові проєкти. Крім того, Левам потрібно замислитися про інвестиції.

Стрільців 2022 року чекають дальні поїздки, можливо, еміграція. Також їм пощастить у юридичних питаннях. Наприклад, вони можуть виграти суд.

 

А кому пощастить менше

Складнощі будуть у Водоліїв. Їм доведеться багато напружуватись, працювати, у них можуть з'явитися хронічні хвороби. В особистому житті їм також не везтиме. Але головна моя порада Водоліям – не перенапружуйтесь.

Не дуже добрим буде рік для Близнюків. Вони можуть виникнути проблеми з начальством, відповідно, це позначиться кар'єрі. Також у них можуть бути проблеми із правоохоронними органами.

У трійку «невдах» потрапила і Діва. Дів можуть «кинути» бізнес-партнери.

І у Терезів буде непростий рік. Їм не можна 2022 року кудись переїжджати, а також не можна міняти роботу чи місце навчання. Крім того, у них можуть бути.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень