Україну накриє сильними грозами та зливами (КАРТИ)

Погода неприємно здивує мешканців більшості областей

фото ілюстративне

Найближчими днями погода в Україні кардинально зміниться.

На країну насуваються сильні грози та зливи. Крім того, в кількох областях різко знизиться температура повітря, повідомляє РБК.

фото ілюстративне

Сьогодні на сході України пройдуть сильні дощі з грозами.

Вітер посилиться, до штормових значень. Сухо буде тільки в Луганській області. Нічна температура повітря складе +10 +13 градусів, вдень прогріється до +20 +23 градусів.

 

Південні області заливатиме дощами, місцями можливі сильні грози, сильний вітер. Вночі від +10 до +14 градусів, вдень очікується від +20 до +24 градусів. У Криму буде сухо, невелика хмарність. Вночі +12 +14 градусів, вдень від +21 до +23 градусів.

 

На півночі сильний штормовий вітер, грози, місцями зливи. Вночі від +11 до +13 градусів, вдень від +19 до +21 градуса.

фото ілюстративне

Західні області накриє грозами, зливами та штормовим вітром. Також очікується різке похолодання.

Вночі від +7 до +12 градусів, денна температура становитиме +10 +13 градусів, ближче до центру країни термометри покажуть від +15 до +19 градусів.

 

В центральній частині країни синоптики також обіцяють дощі, сильні грози, штормовий вітер. Вночі від +12 до +14 градусів, вдень від +19 до +22 градусів.

У Києві пройде сильна гроза, можливий дощ, вітер північно-західний, до штормових поривів. Нічна температура повітря коливатиметься від +13 до +15 градусів, денна від +19 до +21 градуса.

Синоптична карта на 12 травня

За прогнозом Українського гідрометцентру, в середу, 13 травня, дощі та грози підуть з України. Однак температура повітря сильно впаде. Вдень очікується в більшості областей від +14 до +17 градусів, вночі від +3 до +7 градусів, у західних областях до -1 градуса.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень