Українців попередили про можливу затримку пенсій

В окремих областях

Затримка із виплатами пенсій стосуватиметься жителів західних областей України. Зокрема, пенсіонерів з окремих районів Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької та, ймовірно, Львівської областей.

Кошти дещо затримуються у дорозі через негоду та повені у цьому регіоні.

Про це напередодні попередив Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.  За його словами, затримка із виплатою складе максимум кілька днів, адже працівники «Укрпошти» роблять все можливе, аби якомога швидше відновити роботу:

Ми робимо все необхідне, щоб як тільки буде така можливість, відновити стандартну роботу, що звичайно, непросто в умовах коронавірусу та повені одночасно.

 

Ми також забезпечуємо співробітників спецодягом, щоб вони могли надавати Вам послуги там, де це тільки можливо вже сьогодні, - написав 24-го червня на своїй сторінці у фейсбук Смілянський.

Додамо, що сьогодні «Укрпошта» повідомила про майже повне відновлення доставки пошти та пенсій у постраждалі від стихії райони.

Вказується, що станом на 26 червня, всі внутрішньорегіональні маршрути з відправленнями вже вийшли у рейс, тож кореспонденцію найближчим часом мають доставити ​​адресатам у населених пунктах Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень