Українці у ТОП-200 найзаможніших людей світу не потрапили

Bloomberg опублікував щорічний рейтинг

Перше місце рейтингу очікувано займає засновник компанії Microsoft Біл Гейтс з капіталом в $ 86,6 млрд, повідомляє Bloomberg Billionaires.

Друге місце з капіталом $72,7 млрд дісталося іспанцеві Амансіо Ортезі, засновнику компанії Inditex, якій належить 5 тис. магазинів в 77 країнах світу.

Третє місце рейтингу з $66,6 млрд забрав собі американський підприємець Воррен Баффет.

Цікаво, що засновник Facebook Марк Цукерберг посів в рейтингу 7-ме місце з капіталом в $ 51,4 млрд. Зауриває рейтинг американець Чарльз Шваб з капіталом у $ 6,5 млрд.

Жоден із заможних українців не увійшов у ТОП-200 найбагатших людей планети за версією агентства Bloomberg. А росіян потрапило 15. Власник холдингу "Інтеррос" Володимир Потанін зайняв найвищу сходинку серед росіян – 56 місце рейтингу зі статком в $ 14,7 млрд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень