Українські військові не піддалися на провокацію окупантів (ФОТО)

Російські окупанти цілеспрямовано здійснили збройні провокації та обстріляли позиції Об’єднаних сил із житлових кварталів населених пунктів

Як зазначається у повідомленні штабу ООС,

агресор вів вогонь з північної частини села Новоласпа, звідки випустив 13 мін 82-го калібру.

Також, розмістивши поруч з будинками мирних мешканців Староласпи 152 мм артилерійські системи, ворог здійснив три постріли в бік оборонців Старогнатівки.

Таким чином, збройні формування РФ, сховавшись за спинами дітей і жінок, вкотре продемонстрували своє істинне окупаційне обличчя.

В штабі ООС наголошують:

Об’єднані сили ніколи не вели, не ведуть і не будуть вести вогонь по будинках мирних жителів та цивільній інфраструктурі. Така поведінка притаманна виключно окупаційним військам.

Окрім цього, російські найманці розмістили міномети калібру 82 мм на межі ділянки розведення №3 «Петрівське» та обстріляли позиції Об’єднаних сил неподалік Богданівки.

Загарбники, без сумнівів, мали на меті примусити наших захисників відкривати вогонь у відповідь, щоб надалі звинуватити українських військовослужбовців у порушенні чинних домовленостей.

Об’єднані сили на провокації не піддалися, вогонь у відповідь не відкривали.

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень