Українські листоноші відтепер будуть на велосипедах

А ще, забезпечать відділення комп'ютерами

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" закупило більше 700 велосипедів для листонош

Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він не назвав компанію-переможця тендера, але висловив надію на те, що велосипеди буде доставлено протягом 2-3 місяців.

Генеральний директор наголосив, що закупівля велосипедів для листонош проводилася через систему державних електронних торгів Prozorro. 

Крім того, до кінця року для укрпошти закуповуватимуть ще й новеньки комп'ютери. Адже близько 80% розташованих по всій території України відділень "Укрпошта", або понад 9 тисяч відділень, не мають жодного комп'ютера, каже Ігор Смілянський.

Лише 20% офісів "Укрпошти" комп'ютеризовані. 80% офісів "Укрпошти" не мають жодного комп'ютера. Більшість офісів знаходиться у селах, працівники яких приймають і записують платежі в зошитах. Більш того, 75% наявних у нас комп'ютерів експлуатуються більше п'яти років, вони старі й ми будемо шукати кошти для оновлення техніки, - сказав Смілянський.

Він зазначив, що вже поточного року "Укрпошта" має намір здійснити закупівлю комп'ютерів, не уточнивши в якій кількості.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень